Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Avril Lavigne:

Avril ellátogatott egy jósnőhöz, hogy megtudja, mivár rá. A jósnő sokáig vizslatta az üveggömböt, majd közölte vele, hogy sikeres koncertek várnak rá. Néhány nappal később Avrilnek koncertje volt, amire sajnos nagyon kevesen mentek el, és ráadásul előadás közben kificamította a bokáját.

A koncert után közölte a barátaival, hogy soha többé nem fog hinni egyetlen jósnőnek sem.Hm! mi is az tanácsolnánk, hogy inkább magában higgyen.

undefined

 

Amy, akit megszáltak a szellemek:

Amyről mindig sokat beszélnek. Sajnos a rajongók nem annyira a zenéjével, mint inkább a botrányos megnyilvánulásaiva, alkohollal,és kábítószerekkel kapcsolatos problémáival foglalkoznak. Amy ugyan nemrég öt Grammy-díjat iskapott, amelyet azonban képtelen volt személyesen átvenni, bódult állapota miatt. Sok neves művész különben is kritizálta a kitünését, mondván,ilyen életmódot folytató fiatal lányt nem kéne jutalmazni. Egy ördögűző viszont kiállt amy mellet: azt hangoztatja, hogy a lányt gonosz szellem szálta meg. mi a magunk részéről abban szeretnénk hinni, hogy amy magától is jó útra tér., és nem fog narkózni. Ha nem így lesz, a legkiválóbb ördög űző sem fog tudni segíteni rajta.

 

undefinedNick Lacsey, a Superman:

a színész-énekes Nicket eddig elsősorban Jessica Simpsin férjeként ismerték. Nemrég viszontrendkívüli bátorságról tett tanubizonyságot. Az egyik este éppen egy bankettre volt indulóban, amikor észrevette, hogy egy férfi zuhan lefelé a lépcsőn, szemmel láthatólag rosszul lett. A hall-ban rengetegen voltak, mégis csak Nickbe szorul elég bátorság, hogy azonnal gondoskodjon az idősférfiról. Aztán megérkezett a mentő, és az orvos megállapította, hogy Nick segítsége nélkül a férfi már nem élne. később az is kiderült, hogy a férfi korábben elszántan tiltakozott az ellen, hogy Nick a házba költözzön, mivel tartott a leselkedő paparazzoktól. Azóta Nick és a férfi össze barátkoztak. Nick gyakran beugrik hozzá egy sakkpartira, hogy mesélhessen a filmipar pletykáiról.

 

Zac efron:

Amikór Zac, a High Scool Musical egyik szereplője egy kisvárosba indult az egyik új filme miatt, akkor az ottani tinilányokon eluralkodott a hisztéria. amikór Zac végig vonult az utcán, a csajok megállás nélkül követték. ez eddig még nem is volt baj, de amikor az egyik ány kiállt a tömegből és letépte Zac ingét és azt üvöltötte, hogy imádja, akkor Zac annyira megijedt, hogy a rendőrséghez fordult.

szegény Zac azóta megfogadta, hogy mostantól testőrökkel fog járkálni az utcán.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fegyvernek

(lala, 2009.12.07 13:26)